گاهی ممکن است یخچال فریزر جنرال الکتریک شما اروری بدهد و شما دلیل آن ارور را متوجه نشوید، از همین رو در این مطلب قصد داریم علت و نحوه رفع ارور یخچال فریزر جنرال الکتریک یا به بیانی دیگر کد خطای یخچال فریزر جنرال الکتریک را در این مقاله به صورت کامل برای شما شرح دهیم تا شما به راحتی و بدون نیاز به تعمیرکار مشکل یخچال خود را برطرف کنید در ادامه با نمایندگی جنرال الکتریک در تهران همراه باشید.

مشکلات رایج یخچال جنرال الکتریک چیست؟

یخچال‌ها به دلیل ساختار مشابهی که دارند، اکثرا با مشکلات یکسانی مواجه می‌شوند، اما برخی برندها، مشکلات مخصوص به خود را دارند. درکل، مصرف کنندگان یخچال جنرال الکتریک ممکن است در طول زمان و یا بر اثر استفاده‌ی نادرست

از یخچال و یا رعایت نکردن اصول نگهداری آن، با مشکلاتی مانند مشکلات زیر مواجه میشوند:

  • یخچال فریزر جنرال الکتریک یکسره کار می کند
  • صدای زیاد یخچال جنرال الکتریک
  • داغ کردن موتور یخچال فریزر جنرال الکتریک
  • خراب شدن لاستیک دور درب یخچال فریزر جنرال الکتریک
  • فریزر جنرال الکتریک منجمد نمی کند
  • یخچال فریزر جنرال الکتریک برفک می زند (دیفراست نمی کند)
  • روشن نشدن یخچال فریزر جنرال الکتریک
  • از کار افتادن فن یخچال فریزر جنرال الکتریک
  • از کار افتادن موتور یخچال فریزر جنرال الکتریک
  • از کار افتادن سنسور یخچال فریزر جنرال الکتریک
  • خراب شدن صفحه دیجیتالی یخچال فریزر جنرال الکتریک
  • خراب شدن برد الکترونیکی یخچال فریزر جنرال الکتریک
شماره های تماس نمایندگی جنرال الکتریک کلیک کنید

انواع ارور های یخچال جنرال الکتریک:

  • _ارور CC
  • _ارور CI
  • _ارور DF
  • _ارور dE
  • _ارور FF
  • _ارور PF
  • _ارور tC
  • _ارور tF
  • _ارور 88 یا 89
  • _ارور E2
  • _ارور HRS

کد خطای CC یخچال فریزر جنرال الکتریک:

کد خطای CC یخچال فریزر جنرال الکتریک بیانگر چیست؟_بالا بودن دمای یخچال بیش از حد مجاز و نرمال دستگاه می‌باشد. در واقع اگر دمای یخچال در مدت تقریبا ۲ ساعت اخیر، بیش از حد مجاز دستگاه باشد، این ارور یخچال جنرال الکتریک بر روی صفحه نمایشگر دستگاه نمایان خواهد شد. این کد خطا به دلیل خرابی و معیوب بودن لاستیک دور درب یخچال،  باز بودن طولانی مدت یخچال و یا باز و بسته کردن زیاد درب یخچال ایجاد خواهد شد

در نتیجه برای رفع این ارور یخچال جنرال الکتریک، بسته بودن کامل درب دستگاه را چک کنید. اگر اشکال و ایراد در این قسمت بود و لاستیک دور درب فرسوده شده باشد، باید برای تعویض این قطعه اقدام نمایید. در پایان کار نیز دکمه بررسی سیستم( System Check) را فشار داده تا ارور دستگاه پاک شود.

کد خطای CI در یخچال جنرال الکتریک :

چرا این ارور بر روی نمایشگر یخچال ظاهر می گردد و دلیل آن چیست ؟

ارور CI در یخچال جنرال الکتریک نشان دهنده وجود مشکل در یخساز یا (Ice Maker) یخچال می باشد. ممکن است قطعه های کوچک یخ در جایخی گیر کرده باشد و باعث بروز ارور شود. در هر صورت این کد نشانگر مشکل در یخساز یخچال می باشد. می توانید با تکنیسین تعمیر یخچال جنرال الکتریک تماس بگیرید تا مشکل را برطرف نماید.

کد خطای DF در یخچال جنرال الکتریک:

این ارور نشانه ی چیست؟ _این ارور معمولا بخاطر دیفراست نکردن یا یخ زدایی در ۲۴ ساعت گذشته می باشد. البته ممکن است یکی از قطعات سیستم دیفراست نیز مشکل پیدا کرده باشد.

_ارور کد DF در یخچال جنرال الکتریک (General Electric) نشان دهنده خرابی در قطعات زیر است که باعث گرم شدن یخچال فریزر می شود :

_وجود مشکل در یکی از قطعات _هیتر دیفراست

_تامیر دیفراست

_المنت دیفراست

_سنسور دیفراست

با ما در تماس باشید.

نمایندگی تعمیرات یخچال و فریزر جنرال الکتریک در تهران

درصورت مشکل در قطعات بالا  با کد خطای DF روبه رو می شوید که منجر به مشکلات احتمالی بعدی نیز می شود. بهتر است در صورت مشاهده این ارور هر چه سریع تر با مرکز تعمیرات مجاز یخچال جنرال الکتریک در تماس باشید ، زیرا این ارور باید توسط تکنسین های مجرب و دوره دیده در زمینه تعمیر یخچال جنرال الکتریک برطرف شود.

کد خطای dE در یخچال جنرال الکتریک :

علت خطای این کد و نحوه رفع عیب کد خطای  dE یخچال فریزر جنرال الکتریک به صورت زیر می باشد :

چرخه یخ زدایی به مدت بیشتر از 48 ساعت طول نمیکشد.

یخچال را از برق کشیده و اتصالات معیوب را محکم کنید و

در صورت لزوم سیم کشی را تعویض کنید.

در مرحله بعد اگر المنت یخ زدایی آسیب دیده است آن را تعویض کنید.

گاهی ممکن است این امر برای یخچال طبیعی باشد که به مدت بیشتر از 48 ساعت بدون یخ زدایی کار کند

در صورتی که زیر 55 درجه فارنهایت عمل کند

با فشردن دکمه کنترل سیستم کد آن را صفر کنید.

اجزای سیستم یخ زدایی از جمله ترمودیسک، برد ،فن، ترموفیوز و المنت را بررسی کرده و در صورت لزوم تعویض کنید.

کد خطای FF یخچال جنرال الکتریک :

_ارور FF نشان دهنده چیست؟_این مشکل در بخش فریزر دستگاه می باشد ، البته نه مشکلات فنی!

زمانی که دمای فریزر دستگاه به بیش از حد مجاز رسیده باشد و یخ مواد داخل آن آب شود، ارور FF در یخچال فریزر جنرال الکتریک نمایان خواهد شد. دلیل این موضوع می‌تواند در درجه اول، باز بودن درب فریزر و سپس، خراب شدن یا فرسوده شدن لاستیک بین درب و بدنه باشد. بعد از اینکه مشکل را بررسی و آن را حل کردید، دکمه (System check) را بفشارید.

کد خطای PF در یخچال جنرال الکتریک :

علت نمایان شدن این خطا حاکی از این است که مشکل در برق ورودی به موتور یا کمپرسور یخچال می باشد.این ارور( PF) در یخچال جنرال الکتریک یکی از ارورهای مهم می باشد. این ارور به صورت چشمک زن سبز رنگ بر روی نمایشگر نشان داده می شود.

برای رفع ارور PF در یخچال جنرال الکتریک کافی است جریان برق ورودی را کنترل کنید   و  بهتر است از محافظ برق مخصوص یخچال استفاده کنید. هنگامی که ولتاژ برق کمتر یا بیشتر از حد مجاز باشد ارور PF نمایان خواهد شد. اگر در صورتی که از محافظ برق استفاده میکنید و همچنان این ارور را یخچالتان نشان میدهد برای رفع این مشکل با تکنسین تعمیر یخچال جنرال الکتریک تماس بگیرید.

_کد خطای TC یخچال فریزر جنرال الکتریک:

یکی دیگر از خطاهای یخچال فریزرهای جنرال الکتریک، ارور TC است. در این دستگاه، قطعه ای به نام Turbo cooling وجود دارد. وظیفه این قطعه چیست؟

باعث کاهش سریع دما در یخچال میشود . در صورتی که Turbo cooling پس از انجام وظیفه خود هنوز هم روشن باشد، ارور TC را مشاهده خواهید کرد. برای رفع آن کافی است دکمه Turbo cooling را فشار دهید تا آن را خاموش کرده و ارور حذف شود.

کد خطای tF یخچال فریزر جنرال الکتریک:

نمایش کدخطای tF نیز همانند کد خطایtC بوده و یک مشکل دستگاه محسوب نمی‌شود. tF مخفف Turbo Freeze، به معنای سیستم سرمایشی سریع فریزر می‌باشد. در صورت فعال بودن و مشاهده ی این گزینه، شاهد سرعت بالای سرما و یخ در قسمت فریزر دستگاه خواهیم بود. از این رو برای پاک کردن و غیرفعال کردن این کد خطا، تنها لازم است که دکمه Turbo Freeze را در تنظیمات پنل دستگاه خاموش کنید.

کد خطای ۸۸ یا ۸۹ در یخچال جنرال الکتریک:

_ارور ۸۸ یا ۸۹ یکی از مهمترین ارور های یخچال جنرال الکتریک است.

_ این ارور بیانگر چیست؟

علت این خطا این است که مشکل جدی در قیمت پاور یا برق یخچال وجود دارد. در صورت مشاهده ارور ۸۸ یا ۸۹ هر چه سریع تر یخچال را از برق بیرون کشیده و با تکنسین تعمیر یخچال جنرال الکتریک تماس بگیرید.

_رفع ارور ۸۸ یا ۸۹ در یخچال جنرال الکتریک:

برای رفع ارور ۸۸ یا ۸۹ در یخچال جنرال الکتریک، یک بار یخچال را از برق بیرون کشیده و بعد از مدت زمان  ۵ دقیقه به برق متصل نمایید. در صورتی که این مشکل حل نشد به هیچ وجه ممکن یخچال را دوباره به برق متصل نکنید، زیرا اتصال مجدد یخچال به برق ممکن است باعث سوختن برد الکتریکی دستگاه شود پس احتیاط کنید!

پیشنهاد میکنیم برای رفع این مشکل حتما با تکنسین های مجرب و دوره دیده برای تعمیر یخچال فریزر جنرال الکتریک تماس بگیرید.

کد خطای E2 در یخچال جنرال الکتریک:

_علت ارور E2 در یخچال جنرال الکتریک بیانگر مشکل در برد یخچال جنرال الکتریک است. این ارور جزو مهمترین ارور های یخچال جنرال الکتریک است.

_برای رفع این مشکل در صورتی که این ارور بر روی نمایشگر نمایش داده شد برد الکترونیکی اصلی را بررسی کنید ممکن است این قطعه به هر دلیلی دچار مشکل شده باشد و هر چه سریع تر یخچال را خاموش نمایید

و در صورت نیاز برد الکتریکی را تعویض کنید.

بهتر است در اصرع وقت با تکنسین تعمیر یخچال جنرال الکتریک تماس بگیرید.

_ ارور E2 را بسیار جدی بگیرید زیرا ممکن است برد دستگاه شما به صورت کامل از بین برود و دیگر قابل تعمیر نباشد و با توجه به افزایش قیمت های برد نو یخچال جنرال الکتریک پیشنهاد میکنیم بسیار مراقب این وسیله باشید.

کد خطای HRS در یخچال جنرال الکتریک:

_رایج ترین و مهم ترین ارور در یخچال فریزر جنرال الکتریک، ارور hrs می باشد که یک خطر بسیار جدی برای دستگاه شما به حساب می آید.

_این ارور نشان دهنده ی چیست ؟

_این ارور زمانی در دستگاه نشان داده می شود که یخچال فریزر در حال از کار افتادن باشد. بعد از مشاهده این ارور، یخچال فریزر به کل از کار افتاده و فقط لامپ درون آن کار می کند.

شماره های تماس​ کلیک کنید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *